Autor:

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Snadné
Ingredience
Ovesné vločky
jemné drcené
60 g
Mléko 250 ml
Pudinkový prášek 10 g
Cukr  
Ovoce
- např. jahody, banány, broskve na malé kousky, rozinky, fantazii se meze nekladou...
 
Rychlá ovesná kaše ke snídani

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Mléko dáme vařit - osladíme ho. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový prášek a mícháme. Necháme projít varem a když je konzistence podle vašich představ odstavíme... a je hotovo!
Je výborná ke snídani - dělám si jí skoro každý den. Místo pudinku lze použít kakao - v tomto případě se skvěle hodí přidat banány.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 21 x
2+
4.29 21 5 1
Rizoto s červenými krevetami Krémové rizoto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Rychlá ovesná kaše ke snídani

Komentáře

  1. Janča   16.01.2015 | 9:01 | reagovat |

    No je to výborné! Vločky jsem předtím trochu nasekala velkým nožem, lépe pak nasáknou. Ingredience jsem dávala jen tak od oka a taky se povedlo :-) Minule jsem zkoušela bez pudingu a vločky celé nenasekané, ale stále to byly spíš vločky v mléku, než kaše. Příště vyzkouším kombinaci nasekaných jen s mlékem, bez pudingu, schválně jestli z toho ta kaše bude.
    Takže děkuji! :-)

    1. Marketa   09.04.2015 | 18:02 | reagovat |

      Me se docela zadarila i z celych,ale chtelo do dost dlouho varit...jinak pokud je moc chut na kasi a chces jemnou a mas doma jen cele vlocky,po uvareni to normalne projed tycovym mixerem ;-)

  2. Martina   11.11.2014 | 20:13 | reagovat |

    S tím pudinkem je to báječné .jen jsem přidala více mléka :-) super recept

  3. Martin   12.09.2014 | 13:24 | reagovat |

    Čau lidi. Chci jen dodat, že je to perfektní strava pro lidi co potřebují nahodit pár kilo svalové hmoty a to díky sacharidům. ;-)

    1. tomáš   08.01.2015 | 15:00 | reagovat |

      díky bílkovinám když už,sacharidy s tím nemaj nic společnýho

      1. Radim   14.01.2015 | 12:00 | reagovat |

        Bez sacharidu jsou ti bilkoviny k nicemu, kdyz uz chces byt chytry, mel bys o tom neco vedet.

        1. Lukáš   20.01.2015 | 7:33 | reagovat |

          Přesně tak, diky sacharidům

  4. Hanka   04.08.2014 | 14:12 | reagovat |

    Vynikající. Uďelala jsem to i bez toho prášku a je to vážně hustá konzistence.

  5. bára   30.07.2014 | 16:44 | reagovat |

    Pudinkový prášek vůbec není třeba, vločky samy o sobě v mléce vytvoří hustou lepkavou hmotu.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web