Autor:

Ruské vejce

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Majonéza 100 g
Lák z okurek 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Dušená šunka 8 plátek
Nakládané okurky 4 ks
Nakládané kapie 4 ks
Petrželka  
Vařená vejce  
SALÁT
Brambory
vařené ve slupce
400 g
Mrkev
uvařená
1 ks
Celer
uvařený
100 g
Nakládané okurky
větší
6 ks
Šunkový salám
kvalitní
200 g
Sterilovaný hrášek 50 g
Majonéza 200 g
Bílý jogurt 100 g
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Ruské vejce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky, Z vajec

Nejdříve si připravte salát. Brambory oloupejte a protlačte přes síťku, mrkev, celer, okurky a salám nakrájejte nadrobno, přidejte hrášek, majonézu, jogurt a hořčici. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem. Nechte vychladit. Majonézu smíchejte s lákem z okurek, osolte a opepřete. Do misky dejte připravený salát, vařené vejce, nakrájenou okurku, kapie a šunku, to vše přelijte ochucenou majonézou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Dejte ovoce k ledu aneb Jak uskladnit čerstvé ovoce? Články z

Komentáře k receptu: Ruské vejce

Komentáře

  1. recepty73   08.04.2016 | 11:42 | reagovat |

    ...vděčné pohoštění, které se dá připravit předem a pak už zbývá jen dokoupit nebo udělat čerstvé pečivo ...říkám jim "obložená vejce" ...nic proti ruským, ke kterým se přidával, co si pamatuji i kousek rybičky v oleji ...v ingrediencích chybí ta uvařená vejce ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web