Pekingské maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g hovězí maso Na minutku
    • 300
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks pórek
    • olej
    • 2
      lžíce rýžové víno (Nebo suchého dezertního bílého vína)
    • 1
      červená paprika
    • 1
      paprika - žlutá
    • 0,5
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 0,5
      lžička chilli omáčka
    • 1
      lžička sambal Oelek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso asi hodinu odležet. Papriky a pórek nakrájíme na tenké nudličky.
2
Z masa slijeme marinádu a na rozpáleném oleji je zprudka opékáme doměkka. Přidáme papriku, pórek a za stálého míchání krátce osmahneme. Podáváme s rýží nebo instantními nudlemi.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • xxxxxxxxx
    xxxxxxxxx |

    14. 10. 2013 14:29

    Dá se připravit doma z červené kapie zavařené, chilli pasty, soli a protlaku.... vse se umixuje na hladkou pastu-sambal oelek

  • michaela
    michaela |

    20. 8. 2013 19:38

    http://www.sambal.cz/sambal_o_sambalu.html

  • masn20
    masn20 |

    7. 2. 2013 22:23

    co je to sambal oelek