Autor:

Pekingské maso

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hovězí maso
Na minutku
300 g
Kuřecí prsa 300 g
Pórek 1 ks
Olej  
Rýžové víno
(Nebo suchého dezertního bílého vína)
2 lžíce
Červená paprika
Paprika - žlutá
Solamyl (bramborový škrob) 1/2 lžíce
Chilli omáčka 1/2 lžička
Sambal
Oelek
1 lžička
Pekingské maso

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso asi hodinu odležet. Papriky a pórek nakrájíme na tenké nudličky.

Z masa slijeme marinádu a na rozpáleném oleji je zprudka opékáme doměkka. Přidáme papriku, pórek a za stálého míchání krátce osmahneme. Podáváme s rýží nebo instantními nudlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Pekingské maso

Komentáře

  1. masn20   07.02.2013 | 22:23 | reagovat | závadný

    co je to sambal oelek

    1. xxxxxxxxx   14.10.2013 | 14:29 | reagovat | závadný

      Dá se připravit doma z červené kapie zavařené, chilli pasty, soli a protlaku.... vse se umixuje na hladkou pastu-sambal oelek

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web