Autor:

Pekingské maso

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hovězí maso
Na minutku
300 g
Kuřecí prsa 300 g
Pórek 1 ks
Olej  
Rýžové víno
(Nebo suchého dezertního bílého vína)
2 lžíce
Červená paprika
Paprika - žlutá
Solamyl (bramborový škrob) 1/2 lžíce
Chilli omáčka 1/2 lžička
Sambal
Oelek
1 lžička
Pekingské maso

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso asi hodinu odležet. Papriky a pórek nakrájíme na tenké nudličky.

Z masa slijeme marinádu a na rozpáleném oleji je zprudka opékáme doměkka. Přidáme papriku, pórek a za stálého míchání krátce osmahneme. Podáváme s rýží nebo instantními nudlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pekingské maso

Komentáře

  1. masn20   07.02.2013 | 22:23 | reagovat |

    co je to sambal oelek

    1. xxxxxxxxx   14.10.2013 | 14:29 | reagovat |

      Dá se připravit doma z červené kapie zavařené, chilli pasty, soli a protlaku.... vse se umixuje na hladkou pastu-sambal oelek

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web