Autor:

Pekelné dršťky

50 minut PT0H50M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cibule 1 ks
Papriková klobása 1 ks
Mrkev 2 ks
Paprika 1 ks
Chilli papričky 1 ks
Rajčata 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka  
Sádlo 2 lžíce
Dršťky 300 g
Hovězí vývar 250 ml
Zakysaná smetana 200 ml
Pekelné dršťky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Na sádle orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, ještě opečte s klobásou nakrájenou na kolečka a mrkví pokrájenou na nudličky. Nakrájejte papriku, chilli papričku a rajčata, přidejte do hrnce a duste i s dršťkami.
Podle potřeby podlévejte vývarem. Osolte a opepřete, na závěr vmíchejte smetanu a nasekanou petrželku.
Podávejte s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Pekelné dršťky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web