Autor:

Dršťky s hořčičnou omáčkou

Střední
Ingredience
Dršťky
uvařené
800 g
Cibule 1 ks
Hladká mouka 3 lžíce
Slunečnicový olej  
Nakládané okurky 4 ks
Hovězí vývar 1/2 l
Bobkový list 1 ks
Tymián 1 špetka
Pepř celý  
Rajský protlak 1 lžíce
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Dijonská hořčice 1 lžíce
Bílé víno 2 dl
Sůl  
Cukr  
Nové koření
celé
1 balíček
Dršťky s hořčičnou omáčkou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a po krátkém orestování zalejeme vývarem, přidáme koření a dobře rozvaříme.
Potom omáčku přecedíme, přidáme nastrouhané okurky, protlak a hořčici. Povaříme asi 15 minut a těsně před koncem přilejeme víno.
Podle potřeby ochutíme cukrem, solí, případně ještě přidáme hořčici. Vmícháme na nudličky nakrájené uvařené dršťky a prohřejeme.
Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2
4 4 5 1
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Dršťky s hořčičnou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web