Autor:

Římské dršťky

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Dršťky
uvařené
800 g
Rajčata 600 g
Mleté maso - hovězí 200 g
Šunka 50 g
Slanina 50 g
Mrkev 1 ks
Celer 1/4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Slunečnicový olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Bazalka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vnitřnosti

Na trošce oleje vyškvaříme nakrájenou slaninku, přidáme nakrájenou cibuli a šunku, nastrouhanou mrkev a celer a za stálého míchání 5 minut smažíme.
Přidáme maso a smažíme dalších 5 minut. Nakonec přidáme na kostky nakrájená rajčata, utřený česnek, osolíme, opepříme a asi půl hodiny dusíme.
Pokud je třeba, podlejeme trošičkou horkého vývaru. Před koncem přidáme trochu bazalky.
Hotovou omáčkou přelejeme teplé uvařené dršťky.
Podáváme s brambory, bílým chlebem nebo i se špagetami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Římské dršťky

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   10.02.2006 | 11:52 | reagovat | závadný

    To jsem ráda,že se tu objevují recepty s dršťkami.Krom klasické polévky něco z jiného soudku!

  2. Airan   10.02.2006 | 10:14 | reagovat | závadný

    Davam do oblibenich:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web