Autor:

Římské dršťky

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Dršťky
uvařené
800 g
Rajčata 600 g
Mleté maso - hovězí 200 g
Šunka 50 g
Slanina 50 g
Mrkev 1 ks
Celer 1/4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Slunečnicový olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Bazalka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vnitřnosti

Na trošce oleje vyškvaříme nakrájenou slaninku, přidáme nakrájenou cibuli a šunku, nastrouhanou mrkev a celer a za stálého míchání 5 minut smažíme.
Přidáme maso a smažíme dalších 5 minut. Nakonec přidáme na kostky nakrájená rajčata, utřený česnek, osolíme, opepříme a asi půl hodiny dusíme.
Pokud je třeba, podlejeme trošičkou horkého vývaru. Před koncem přidáme trochu bazalky.
Hotovou omáčkou přelejeme teplé uvařené dršťky.
Podáváme s brambory, bílým chlebem nebo i se špagetami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Římské dršťky

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   10.02.2006 | 11:52 | reagovat |

    To jsem ráda,že se tu objevují recepty s dršťkami.Krom klasické polévky něco z jiného soudku!

  2. Airan   10.02.2006 | 10:14 | reagovat |

    Davam do oblibenich:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web