Autor:

Římské dršťky

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Dršťky
uvařené
800 g
Rajčata 600 g
Mleté maso - hovězí 200 g
Šunka 50 g
Slanina 50 g
Mrkev 1 ks
Celer 1/4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Slunečnicový olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Bazalka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vnitřnosti

Na trošce oleje vyškvaříme nakrájenou slaninku, přidáme nakrájenou cibuli a šunku, nastrouhanou mrkev a celer a za stálého míchání 5 minut smažíme.
Přidáme maso a smažíme dalších 5 minut. Nakonec přidáme na kostky nakrájená rajčata, utřený česnek, osolíme, opepříme a asi půl hodiny dusíme.
Pokud je třeba, podlejeme trošičkou horkého vývaru. Před koncem přidáme trochu bazalky.
Hotovou omáčkou přelejeme teplé uvařené dršťky.
Podáváme s brambory, bílým chlebem nebo i se špagetami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Římské dršťky

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   10.02.2006 | 11:52 | reagovat |

    To jsem ráda,že se tu objevují recepty s dršťkami.Krom klasické polévky něco z jiného soudku!

  2. Airan   10.02.2006 | 10:14 | reagovat |

    Davam do oblibenich:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web