Pesto Rosso

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Sušená rajčata 100 g
Parmazán 50 g
Piniové semínka
lze použít i slunečnicová nebo mandle
50 g
Olivový olej 3 lžíce
Bazalka
Můžete dát dle chuti i více
1 hrst
Česnek 1 stroužek
Sůl
parmezán je sám o sobě slaný,ale můžete přidat. Doporučuji hrubozrnou
1 špetka
Pesto Rosso

Postup přípravy:

Doporučuji kvůli bazalce NEDÁVAT do mixéru nebo kovového hmoždíře. Bazalka se nesnese s kovem a poté hořkne !!

Ingredience rozmělněte v hmoždíři do kašičky. Pokud se nedaří přilijte více oleje. Nebojte ničemu to nevadí.

Pro skladování doporučuji skleněné nádoby s víčkem. V lednici vydrží 1-2 týdny (pokud dříve nesníte :-D ) Po vložení zalijte ještě olejem tak,aby vznikla cca 10mm vrstva nad pestem. Olej slouží společně se solí a česnekem jako konzervant. Pokud pesto odeberete zase zalijte olejem nebude se tak rychle kazit.

Doporučení: aby bazalka nečernala nechte ji po opláchnutí pořádně oschnout. Vydrží pak déle zelená.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Pesto Rosso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web