Autor:

Perník z perníků-nepečené

Snadné
Ingredience
Perník
-tradiční máčené perníky s náplní a polevou dle chuti
6 ks
Bílý jogurt
-400 ml(Holandia,selský...)
1 kelímek
Želatina - mletá
-Dr.Oetker-jemně mletá
 
Cukr krupice
-dle chuti(nemusí být)
 
Perník z perníků-nepečené

Postup přípravy:

*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do formy vyložené folií nebo alobalem.Dle návodu na obalu si připravíme jogurtovou želatinu,osladíme ji dle chuti(nebo vůbec) a perníkovou vrstvu zalijeme.Do ní hned naskládáme další vrstvu perníků,které do želatiny lehce zamáčkneme.Zbytkem jogurtové želatiny je zalijeme,uhladíme a necháme do druhého dne navlhnout a ztuhnout.Podáváme vychladlé.Můžeme ozdobit strouhaným perníkem,šlehačkou... .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 41 x
1-
4.8 41 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 41x)
Reklama
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Perník z perníků-nepečené

Komentáře

  1. Miluše Drahokoupilová   27.01.2015 | 11:09 | reagovat | závadný

    Zajímavý na pohled i na chuť, jen příště z většího množství, aby bylo dost pro všechny. :-)

  2. Marketa   28.05.2014 | 19:37 | reagovat | závadný

    Tenhle kousek musim zkusit, perniky jsou ve spajzu, jogurt i zelatinu mam taky, jdu na to! Jsem na to teda moc zvedava, tak uvidime.

  3. Monique   16.10.2013 | 10:12 | reagovat | závadný

    Tento dort jsem dělala už 4X a vždy sklidil velký úspěch, je opravdu moc dobrý a hlavně jednoduchý.

  4. Ondrušová   05.02.2013 | 18:46 | reagovat | závadný

    Velmi jednoduchý a chutí překvapující, nic podobného jsme ještě nejedli a bylo to výborné překvapení.

  5. Jaroslava Macalová   03.06.2012 | 11:39 | reagovat | závadný

    Studené nepečené zákusky dělám většinou z piškotů a ovoce a jelikož se má vyzkoušet všechno, tak jsem se pustila do díla. Při servírování jsem dozdobila sladkou šlehačkou a výborný zákusek byl na světě. Touto cestou posílám velké díky za nový recept a příjemné překvapení.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web