Autor:

Pečenáče z kapra

Střední
Ingredience
Kapr 1000 g
Vejce  
Strouhanka  
Rostlinný olej  
Ocet 40 ml
Voda 400 ml
Cibule  
Cukr 70 g
Sůl 10 g
Pepř celý  
Bobkový list  
Hořčičné semínko  
Hladká mouka  
Paprika
sušené papričky
 
Pečenáče z kapra

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na menší kousky nakrájeného kapra, osolte a obalte v klasickém trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka). Následně kousky kapra usmažte a nechte na papírové utěrce vychladnout.

Svařte ocet, vodu, cukr, sůl, koření, nakrájenou cibuli a sušenou papričkou. Tímto lákem pak zalijte smažené kousky kapra vložené do sklenice. Pečenáče nechte tři až pět dní uležet a podávejte s nakládanou zeleninou. Pokud pečenáče připravíte z vykostěného masa kapra, umocníte tak svůj kulinářský zážitek.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Pečenáče z kapra

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web