Pečenáče z kapra

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1000
      g kapr
    • vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej
    • 40
      ml ocet
    • 400
      ml voda
    • cibule
    • 70
      g cukr
    • 10
      g sůl
    • pepř celý
    • bobkový list
    • hořčičné semínko
    • hladká mouka
    • paprika sušené papričky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na menší kousky nakrájeného kapra, osolte a obalte v klasickém trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka). Následně kousky kapra usmažte a nechte na papírové utěrce vychladnout.
2
Svařte ocet, vodu, cukr, sůl, koření, nakrájenou cibuli a sušenou papričkou. Tímto lákem pak zalijte smažené kousky kapra vložené do sklenice. Pečenáče nechte tři až pět dní uležet a podávejte s nakládanou zeleninou. Pokud pečenáče připravíte z vykostěného masa kapra, umocníte tak svůj kulinářský zážitek.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Mísa
    Mísa |

    18. 4. 2017 14:28

    Je to špatně opsané, vody musí být stejně jako octa

  • pavla
    pavla |

    12. 1. 2017 22:10

    vyzkoušeno a je super :-) :-)