Autor:

Krevety Pil Pil

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Česnek 2 ks
Krevety 1/2 kg
Ostrá paprička 1/2 lžička
Olivový olej 6 lžíce
Mořská sůl  
Krevety Pil Pil

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Dary moře

Oloupat krevetky, zahodit hlavy, ale nechat jim ocasy. Rozehřát olej na pánvi na mírném ohni, osmažit na lupínky nakrájený česnek do zlatohněda. Přidat lupínky pálivých papriček a krevetky. Vše dobře promíchat a smažit asi 1 minutu.

Osolit a ihned horké podávat. Krevetky se jedí pomocí párátek.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Krevety Pil Pil

Komentáře

  1. Ufa   14.01.2014 | 12:49 | reagovat |

    UAhoj ziji ve spanelsku a toto jidlo je mooc dobre..jmenuje se gambas al ajo
    :-D :-! T

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web