Krevety Pil Pil

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks česnek
    • 0,5
      kg krevety
    • 0,5
      lžička ostrá paprička
    • 6
      lžíce olivový olej
    • mořská sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupat krevetky, zahodit hlavy, ale nechat jim ocasy. Rozehřát olej na pánvi na mírném ohni, osmažit na lupínky nakrájený česnek do zlatohněda. Přidat lupínky pálivých papriček a krevetky. Vše dobře promíchat a smažit asi 1 minutu.
2
Osolit a ihned horké podávat. Krevetky se jedí pomocí párátek.
Zařazení: Maso Dary moře

Komentáře k receptu

  • Ufa
    Ufa |

    14. 1. 2014 12:49

    UAhoj ziji ve spanelsku a toto jidlo je mooc dobre..jmenuje se gambas al ajo :-D :-! T