Autor:

Králík na celeru

120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Králík
kuchyňsky upravený
1 ks
Celer
(1-2 kg)
1,5 kg
Máslo
nebo olej
 
Sůl  
Králík na celeru

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka rozporcujte a vložte do pekáče (nebo větší pánve).
Polovinu množství celeru nahrubo nastrouhejte a druhou půlku nakrájejte na kostičky. Smíchejte dohromady a směsí zasypte králičí maso v pekáči. Lehce osolte, přidejte dvě lžíce másla nebo zakápněte olejem.
Zakryté pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi hodinu a půl. Pak odkryjte a nechte ještě asi 20 minut zapéct, aby maso dostalo lákavou zlatavou barvu.
Králičí maso nasaje šťávu z celeru a má krásnou, kořeněnou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Králík na celeru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web