Autor:

Králík na celeru

120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Králík
kuchyňsky upravený
1 ks
Celer
(1-2 kg)
1,5 kg
Máslo
nebo olej
 
Sůl  
Králík na celeru

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka rozporcujte a vložte do pekáče (nebo větší pánve).
Polovinu množství celeru nahrubo nastrouhejte a druhou půlku nakrájejte na kostičky. Smíchejte dohromady a směsí zasypte králičí maso v pekáči. Lehce osolte, přidejte dvě lžíce másla nebo zakápněte olejem.
Zakryté pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi hodinu a půl. Pak odkryjte a nechte ještě asi 20 minut zapéct, aby maso dostalo lákavou zlatavou barvu.
Králičí maso nasaje šťávu z celeru a má krásnou, kořeněnou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Králík na celeru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web