Autor:

Krkovička na celeru

Střední
Ingredience
Vepřová krkovice 500 g
Eidam sýr 200 g
Celer 100 g
Vejce 1 ks
Hořčice kremžská 2 lžíce
Sůl  
Krkovička na celeru

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso rozkrojíme na 4 plátky. Vložíme na pekáč, posolíme a podlijeme vodou. Pečeme po obou stranách na 200 °C asi hodinu. Zatím na talířek nastrouháme celer, na druhý talířek sýr. V misce rozmícháme hořčici s vejcem. Po hodině pečení dáme na maso celer a zalijeme hořčicí s vejci. Necháme 5 minut zapéci. Nakonec posypeme sýrem, aby se nám vytvořila kůrčička.

Příloha: brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1-
4.75 8 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Krkovička na celeru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web