Autor:

Krkovička na celeru

Střední
Ingredience
Vepřová krkovice 500 g
Eidam sýr 200 g
Celer 100 g
Vejce 1 ks
Hořčice kremžská 2 lžíce
Sůl  
Krkovička na celeru

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso rozkrojíme na 4 plátky. Vložíme na pekáč, posolíme a podlijeme vodou. Pečeme po obou stranách na 200 °C asi hodinu. Zatím na talířek nastrouháme celer, na druhý talířek sýr. V misce rozmícháme hořčici s vejcem. Po hodině pečení dáme na maso celer a zalijeme hořčicí s vejci. Necháme 5 minut zapéci. Nakonec posypeme sýrem, aby se nám vytvořila kůrčička.

Příloha: brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1-
4.75 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 8x)
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Krkovička na celeru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web