Bramborová frittata

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
2
porce
neuvedeno
autor: neyer

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks brambory
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g šunka
    • 1
      ks rajče
    • 50
      g ementál
    • bylinky
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      ks rozšlehané vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme, nakrájíme na půlcentimetrové plátky a vaříme v osolené vodě 10 minut.
2
Mezitím si oloupanou cibuli nakrájíme na klínky, česnek na plátky a šunku na kostičky.
3
Okapané uvařené brambory opečeme na oleji, přidáme cibuli, česnek a šunku a pár minut opékáme.
4
Osolíme, opepříme, přidáme nasekané bylinky a pokrájené rajče.
5
Zalijeme rozšlehanými vejci, krátce zamícháme a navrch nastrouháme nebo natrháme sýr.
6
Frittatu necháme několik minut dojít na mírném ohni.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Pepa
    Pepa |

    1. 8. 2015 15:04

    Je to vazne pochoutka prakticke lehke jidlo na horu sem pridal pazitku a posipal truchu parmazanu :] :-) :-))