Autor:

Zeleninová frittata

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Hrášek 150 g
Listový špenát 200 g
Cuketa 350 g
Jarní cibulka 1 svazek
Petržel
hladkolistá
5 snítka
Tymián 3 snítka
Vejce
středně velká
3 ks
Mléko
odtučněné
75 ml
Olivový olej 1 lžíce
Muškátový oříšek
na dochucení
 
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Zeleninová frittata

Postup přípravy:

Hrášek a špenát opláchněte a osušte. Omytou cuketu nakrájejte na plátky, očištěnou jarní cibulku nadrobno, lístky petržele a tymiánu nasekejte.
Troubu předehřejte na 180 °C.
Vejce prošlehejte s mlékem, osolte, opepřete a poprašte trochou strouhaného muškátového oříšku. Na širší pánvi se zesíleným dnem rozehřejte olej a osmažte na něm zeleninu. Osolte ji a opepřete, přesuňte do zapékací formy, zalijte vejci a asi 25 minut zapékejte.
Podávejte krájené na řezy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Zeleninová frittata

Komentáře

  1. swolonda   15.02.2014 | 14:59 | reagovat |

    Počet porcí je sice dost mimo (to co nám stačilo na 4 porce je tu uvedeno jako 12 porcí), ale jinak nám moc chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web