Autor:

Zeleninová frittata

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Hrášek 150 g
Listový špenát 200 g
Cuketa 350 g
Jarní cibulka 1 svazek
Petržel
hladkolistá
5 snítka
Tymián 3 snítka
Vejce
středně velká
3 ks
Mléko
odtučněné
75 ml
Olivový olej 1 lžíce
Muškátový oříšek
na dochucení
 
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Zeleninová frittata

Postup přípravy:

Hrášek a špenát opláchněte a osušte. Omytou cuketu nakrájejte na plátky, očištěnou jarní cibulku nadrobno, lístky petržele a tymiánu nasekejte.
Troubu předehřejte na 180 °C.
Vejce prošlehejte s mlékem, osolte, opepřete a poprašte trochou strouhaného muškátového oříšku. Na širší pánvi se zesíleným dnem rozehřejte olej a osmažte na něm zeleninu. Osolte ji a opepřete, přesuňte do zapékací formy, zalijte vejci a asi 25 minut zapékejte.
Podávejte krájené na řezy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Zeleninová frittata

Komentáře

  1. swolonda   15.02.2014 | 14:59 | reagovat |

    Počet porcí je sice dost mimo (to co nám stačilo na 4 porce je tu uvedeno jako 12 porcí), ale jinak nám moc chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web