Autor:

Kapr pro paní Jarčuškovou

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Kapr 2 kg
Paprika - sladká 1 lžička
Pepř mletý 1/2 lžička
Sůl  
Zálivka
Tymián 1 lžička
Vejce 5 ks
Bílý jogurt 500 g
Česnek 4 stroužek
Hladká mouka 2 lžička
Sůl  
Petrželka  
Kapr pro paní Jarčuškovou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra rozřízneme na polovinu, očistíme, okořeníme a dáme péci kůží dolů do vymazaného pekáčku.

Pečeme zhruba 15 min. při teplotě asi 180-190 °C.

Smícháme ingredience na zálivku, polejeme touto směsí předpečeného kapra a dopékáme 10 min. na 200°. Vhodné pro gurmety :-)

Doporučená příloha dobré slovenské víno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Kapr pro paní Jarčuškovou

Komentáře

  1. la-papaya   09.04.2011 | 12:20 | reagovat | závadný

    je to zajímavé..měli jsme kapra, ale příště zkusím toho pangasia

  2. Katka Altmanová   19.12.2006 | 16:52 | reagovat | závadný

    No to mi to trvalo než jsem recept vyzkoušela. Dnes byl k obědu. Jak jsem psala, dělala jsem pangase a bylo to super. Já i syn si tuto dobrůtku budeme dělat, je to ryba zase jinak, ale manžel to prý někdy zase sní, ale raději si dá obalenou rybu. Ale je to super recept.

  3. ela   03.11.2006 | 10:07 | reagovat | závadný

    Kapra nemusíme, tak som zálievku použila na tresku, a s varenými zemiakmi to bola super ľahká večera, chutila mne aj manželovi. Dík za chutný, nenáročný a rýchly recept.

  4. Di   01.11.2006 | 8:48 | reagovat | závadný

    Jaroslavo, určitě napíšu, až mi chvilka zbyde - já jsem totiž epik a za pár minut to nestihnu. Chutnalo mi všechno s jedinou výjimkou, snack - křupavé placičky k vínu, který měl příchuť pizzy a zároveň byl sladký. jednu inspiraci Vám mohu manídnout už teď. V Berlíně jsou všude bramborové týdny a nabízejí tu především obrovské moučné ve šlupce pečené brambory s "obyčejným" tvarohem s bylinkami, a to třeba i k bifteku. Je to senzační a určitě zdravější než obligátní hranolky s tatarkou (nic proti nim). Inspirujte se na www.block-house.de.

  5. Katka Altmanová   31.10.2006 | 18:25 | reagovat | závadný

    Určitě recept zkusím, ale udělám Pangase, kvůli synovi-filety jsou bez kostí a jinak manžel moc kapra nemusí. Já se na něj těším naVánoce. Holčiny komentářů je spousta, ale hodnocení žádné,tak šup šup, vždyť je fajn že se nám top ten hejbe.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web