Kapr s česnekem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr Větší porce
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce máslo
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka petželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme moukou a pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Pečeného kapra podáváme s vločkami másla, pokapaného citronovu šťávou a posypaného nadrobno posekanou petrželkou s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Roman Kánský
    Roman Kánský |

    14. 6. 2010 14:39

    Zkusil jsem a bylo to moc dobré. Děkuji za recept a všem doporučuji.