Autor:

Kapr s česnekem

Ingredience
Kapr
Větší porce
4 ks
Citronová šťáva 1 lžíce
Máslo 1 lžíce
Česnek 3 stroužek
Sůl 1 špetka
Hladká mouka 2 lžíce
Rostlinný olej 1 lžíce
Petželka 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme moukou a pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Pečeného kapra podáváme s vločkami másla, pokapaného citronovu šťávou a posypaného nadrobno posekanou petrželkou s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Kapr s česnekem

Komentáře

  1. Roman Kánský   14.06.2010 | 14:39 | reagovat |

    Zkusil jsem a bylo to moc dobré. Děkuji za recept a všem doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web