Autor:

Kapr cibuláč

Střední
Ingredience
Kapr 4 ks
Cibule 2 ks
Česnek 3 stroužek
Máslo 1 lžíce
Grilovací koření  
Hořčice plnotučná  
Anglická slanina 4 plátek
Kmín  
Sůl  
Kapr cibuláč

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce kapra jemně osolíme, okořeníme grilovacím kořením, potřeme utřeným česnekem a hořčicí. Vložíme do vymazané zapékací mísy a poklademe na něj proužky slaniny a cibule. Mezi porce dáme kousky másla. Poté ho upečeme do měkka a podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Kapr cibuláč

Komentáře

  1. ČernáLuna   20.04.2013 | 17:40 | reagovat | závadný

    Moc dobrý recept, sice kapr přes slaninu a cibuli skoro nebyl vidět, ale byl výborný :D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web