Kapr po mlynářsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek kapr
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka drcený kmín
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce máslo
    • citronová šťáva
    • petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kapra osolíme, pomoučíme a okmínujeme. Vložíme na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách dočervena. Těsně před podáváním porce přelijeme rozehřátým máslem, pokapeme citonovou šťávou a posypeme rozsekanou petrželkou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Lehoda
    Lehoda |

    23. 12. 2012 15:31

    Kapra po mlynářku v celku dělám x-roků na vánoce. Rodina si už tak zvykla, že nechce ani slyšet o jiné úpravě kapra než na tento způsob. ;-)

  • Paj
    Paj |

    4. 12. 2011 12:29

    Do mouky přidávám ještě trochu mleté sladké papriky. Recept je ještě po babičce a neznám lepší úpravu kapra :-[

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    11. 11. 2011 09:24

    Opraveno, díky

  • Ladia
    Ladia |

    11. 11. 2011 09:20

    Sůl 1 ;-)

  • Anezka Drapalova
    Anezka Drapalova |

    7. 9. 2005 13:53

    chybí česnek!!