Bulharská pomazánka

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 13
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g dietní salám
    • 1
      ks rajský protlak (Malý)
    • tatarská omáčka
    • okurka (Kyselá)
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • koudy
    koudy |

    28. 1. 2015 16:33

    Souhlasím kam ten svět spěje ;-)

  • Petr
    Petr |

    13. 11. 2014 18:39

    Dane díky za komentář,tvuj recept jsem hledala,nechápu že do pomazánky nacpou salám! :-)

  • Jiřina
    Jiřina |

    25. 9. 2014 17:42

    Díky, DANE, tohle jsem potřebovala slyšet <:-) :-)

  • Radek
    Radek |

    9. 4. 2014 23:42

    Salám? Jste upadli, ne?

  • michal
    michal |

    14. 2. 2014 09:47

    salám? OMG

  • DAN
    DAN |

    10. 10. 2013 18:31

    Dobrá bulharka je dobrá vždy jen z vařeného hovězího zadního,salám je nesmysl.Pak si to vše rozmixujte ponorným mixérem v nějaké doze,uložte přes noc do ledničky,chutě se spojí a ráno Dobrou chut! Nezlobte se,jen letité zkušenosti.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    2. 3. 2012 21:37

    Sice není ani pravá ani zdravá, ale chuťově je báječná. Za jedna!

  • PavlaN
    PavlaN |

    8. 2. 2011 11:32

    Výborná:) a myslím,že se hodí jak klasicky k pečivu, tak i na topinky

  • marci2 marci2
    marci2 marci2 |

    6. 1. 2009 17:48

    Tahle pomazánka je opravdu moc dobrá! A je úplně jedno, jestli je pravá nebo ne. Dávám 1.

  • Petule B.
    Petule B. |

    7. 2. 2008 20:00

    Tak jsem vyzkoušela a je moc dobrá. Já tedy ještě přidala ty vařené brambory a kapku worchestru. Klidně bych vynechala majonézu a místo ní dala právě tu bramboru. Je pravda, že pravá bulharská je s hovězím masem a brambory, ale tahle je jako variace bulharky také moc dobrá.

  • Anonym
    Anonym |

    14. 9. 2007 17:13

    Bulharka se dělá z hovězího.Totoo není pravá Bulharka

  • - -
    - - |

    14. 9. 2007 11:47

    Výborná pomazánka, už jsem jí dělala dvakrát a moc nám doma šmakuje. Výborná by určitě byla na topinky.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    25. 4. 2007 11:24

    GABI???????? FAKT??????? Můj táta je totiž taky z Plevna..... Když tak mi písni na emila, pokud chceš.... Ahoj Simča

  • gaby
    gaby |

    24. 4. 2007 19:58

    nahodou bulhari maji velice dobre jidlo,muj tata dela nejlepsi jidlo na svete a je z Plevenu.Gaby

  • Monika P.
    Monika P. |

    3. 4. 2007 18:09

    Pomazánka je vynikající, vždy jsem ji dělala jen s bramborem, ale bez něj je mnohem lepší. Doporučuji!

  • Petra
    Petra |

    1. 3. 2007 12:46

    Pomazánka je moc dobrá, klidně by se dala použít i jako na způsob salátu, stačí jen salám nastrouhat na sinější plátky a přidat např. sterilovaný hrášek, chilli. Ale i tak pomazánka byla výborná.

  • Luk Adam
    Luk Adam |

    28. 2. 2007 21:38

    Nemělo by tam být hovězí vařené maso?

  • Lucka
    Lucka |

    4. 12. 2006 15:15

    Pomazánku jsem vyzkoušela a moc nám chutnala.Řekla bych,že kdyby jsme ji nechali uležet do druhého dne a nesnědli ji hned,tak by byla ještě lepší :o)) Je pravda,že do Bulharky se dává i vařená brambora,ale tahle byla moc dobrá.Doporučuji na chuťovky nebo chlebíčky.

  • Josef Král
    Josef Král |

    3. 12. 2006 12:29

    Ještě je vynikající přidat trochu kapari....

  • Hana Hajkova
    Hana Hajkova |

    14. 10. 2006 16:21

    Bulharská pomazanka je vyborná nějakou dobu jsem pracovně stravila v Bulharsku a puvopdní se takhle nedělá jako u nás.

  • Dáša
    Dáša |

    4. 9. 2006 15:29

    Právě jsem to vyzkoušela pro návštěvu a bylo to vynikající !

  • Monika
    Monika |

    31. 8. 2006 04:54

    Je prave lepsi,bez brambor!

  • ivan nosek
    ivan nosek |

    27. 2. 2006 08:18

    ještě jsem neviděl bulharku bez vařených brambor

  • Jana Novakova
    Jana Novakova |

    9. 5. 2005 19:02

    Ta pomazanka nemusi byt spatna, jen ten nazev "bulharska " mi tam vubec nesedi.

  • Janička
    Janička |

    6. 11. 2004 09:28

    Je dobré do pomazánky přidat nastrouhaný brambor vařený ve slupce.