Autor:

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Maso
vepřové, kuřecí, krůtí, králičí - dle chuti
600 g
Červená paprika 200 g
Cuketa 250 g
Pórek 150 g
Lilek
- mladý, aby nebyl hořký
1 ks
Čerstvé žampiony 200 g
Česnek 2 stroužek
Grilovací koření 2 lžíce
Olej
cca 4 -
5 lžíce
Koření
nebo čerstvé bylinky: oregano, bazalka, tymián
 
Pečící sáček
nebo fólie
 
Sůl
- pokud použijeme grilovací koření bez soli
 
Maso v zelenině z pečícího sáčku

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na kostičky, žampiony na čtvrtky a ostatní zeleninu na větší kostky, plátky, kolečka... Vše dáme do mísy, zasypeme grilovacím kořením a sušeným kořením nebo čerstvými bylinkami dle chuti, zakapeme olejem, dobře promícháme a dáme do pečícího sáčku, který dobře uzavřeme. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, pak dáme naplněný sáček na plech, do sáčku uděláme nahoře pár malých dírek a v předehřáté troubě pečeme podle druhu masa 60 - 90 minut.

Podáváme s pečiven, bramborovou přílohou, rýží...

*Dochutit maso se zeleninou můžeme i sojovou nebo worchesterovou omáčkou, hořčicí, chilli...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Maso v zelenině z pečícího sáčku

Komentáře

  1. idi   07.02.2015 | 16:25 | reagovat |

    !!!!!!!!!!vynikající!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web