Maso v zelenině z pečícího sáčku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g maso vepřové, kuřecí, krůtí, králičí - dle chuti
    • 200
      g červená paprika
    • 250
      g cuketa
    • 150
      g pórek
    • 1
      ks lilek - mladý, aby nebyl hořký
    • 200
      g čerstvé žampiony
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce grilovací koření
    • 5
      lžíce olej cca 4 -
    • koření nebo čerstvé bylinky: oregano, bazalka, tymián
    • pečící sáček nebo fólie
    • sůl - pokud použijeme grilovací koření bez soli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na kostičky, žampiony na čtvrtky a ostatní zeleninu na větší kostky, plátky, kolečka...
2
Vše dáme do mísy, zasypeme grilovacím kořením a sušeným kořením nebo čerstvými bylinkami dle chuti, zakapeme olejem, dobře promícháme a dáme do pečícího sáčku, který dobře uzavřeme. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, pak dáme naplněný sáček na plech, do sáčku uděláme nahoře pár malých dírek a v předehřáté troubě pečeme podle druhu masa 60 - 90 minut.
3
Podáváme s pečiven, bramborovou přílohou, rýží...
4
*Dochutit maso se zeleninou můžeme i sojovou nebo worchesterovou omáčkou, hořčicí, chilli...

Komentáře k receptu

  • idi
    idi |

    7. 2. 2015 16:25

    !!!!!!!!!!vynikající!!!!!!!!!