Autor:

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Maso
vepřové, kuřecí, krůtí, králičí - dle chuti
600 g
Červená paprika 200 g
Cuketa 250 g
Pórek 150 g
Lilek
- mladý, aby nebyl hořký
1 ks
Čerstvé žampiony 200 g
Česnek 2 stroužek
Grilovací koření 2 lžíce
Olej
cca 4 -
5 lžíce
Koření
nebo čerstvé bylinky: oregano, bazalka, tymián
 
Pečící sáček
nebo fólie
 
Sůl
- pokud použijeme grilovací koření bez soli
 
Maso v zelenině z pečícího sáčku

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na kostičky, žampiony na čtvrtky a ostatní zeleninu na větší kostky, plátky, kolečka... Vše dáme do mísy, zasypeme grilovacím kořením a sušeným kořením nebo čerstvými bylinkami dle chuti, zakapeme olejem, dobře promícháme a dáme do pečícího sáčku, který dobře uzavřeme. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, pak dáme naplněný sáček na plech, do sáčku uděláme nahoře pár malých dírek a v předehřáté troubě pečeme podle druhu masa 60 - 90 minut.

Podáváme s pečiven, bramborovou přílohou, rýží...

*Dochutit maso se zeleninou můžeme i sojovou nebo worchesterovou omáčkou, hořčicí, chilli...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Maso v zelenině z pečícího sáčku

Komentáře

  1. idi   07.02.2015 | 16:25 | reagovat |

    !!!!!!!!!!vynikající!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web