Autor:

Palačinky od Petra

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Mléko 750 ml
Voda 250 ml
Rostlinný olej 125 ml
Vejce 2 ks
Sůl 3/4 lžička
Prášek do pečiva 3/4 lžička
Palačinky od Petra

Postup přípravy:

Těsto připravíme běžným způsobem, můžeme vyšlehat ručním šlehačem. Po upečení plníme dle naší chuti. Velmi dobré jsou s tvarohovou náplní nebo s nutelou a banánem.
Recept mám od svého synovce, který připravoval palačinky, samozřejmě ve velkém, v palačinkárně v Bratislavě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.5 6 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Palačinky od Petra

Komentáře

  1. foltpa   11.01.2016 | 17:54 | reagovat |

    Úžasný recept jiné nedelame.Dělala jsem z dvojte dávky a vše je fuc.Diky <3

  2. soptik2.mb   15.07.2014 | 19:21 | reagovat |

    Výborné !!! Taky jsem byla zaskočena vodou a olejem v receptu, ale jiné už nedělám. :-)

    1. janullka86   19.08.2014 | 9:34 | reagovat |

      voda se dává úplně běžně, naopak nejlepší je jemně perlivá - těsto je pak nadýchanější :-)

  3. Anonymous   22.02.2014 | 15:57 | reagovat |

    najlepsie recept na palacinky!!!

  4. Mirka   30.05.2013 | 13:18 | reagovat |

    Dávat vodu do palačinkového těsta, to snad ne :-$ :'(

  5. janullka86   17.04.2012 | 19:18 | reagovat |

    výborný recept, děláváme takto pokaždé, když máme chuť na palačinky :)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web