Autor:

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Snadné
Porce: 3
Ingredience
Plátky krkovičky bez kosti 500 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Pepř mletý  
Drcený kmín 1/2 lžička
Majoránka 1 lžička
Nové koření mleté 1 špetka
Slanina
- anglická, moravská...
150 g
Pivo
světlé 10°
2 dl
Pečící sáček  
Pivní krkovička z pečícího sáčku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Plátky masa ze stran nakrojíme, jemně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem, ochutíme kořením a vložíme do pečícího sáčku na pokrájenou malou cibuli. Do pečícího sáčku nalijeme pivo, přidáme pokrájenou slaninu, sáček uzavřeme a dáme na plech (pekáč). V sáčku uděláme jehlou dvě dírky, které nám budou odvádět přebytečnou páru. Pečeme v předehřáté troubě cca hodinu, v sáčku by měl zůstat sos na přelití masa.

K pivní krkovičce podáváme bramborové noky nebo knedlík, případně vařené brambory.

Bramborové noky: 600 g strouhaných vařených brambor, 1 vejce, sůl, cca 300 g hrubé mouky. Z těsta vyválet válečky, nakrájet na noky a ihned házet do vroucí vody. Po vyplavání vařit cca 2-3 minuty, pak scedit a ihned podávat k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 5x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Pivní krkovička z pečícího sáčku

Komentáře

  1. Ráďa   09.04.2016 | 12:39 | reagovat | závadný

    Byla to dobrůtka,děkuji za recept.

  2. Lucie   28.02.2014 | 7:59 | reagovat | závadný

    Výborné, kdo rád cibuli klidně přidejte o jednu víc. :-) :-)

  3. Věra Musilová   22.10.2012 | 13:55 | reagovat | závadný

    S něčím takovým uděláte mužskýmu radost, u nás to teda funguje víc než na sto procent a nádobí skoro žádné. Chválím a doporučuji zkusit.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web