Autor:

Pivní guláš II.

Střední
Ingredience
Vepřová plec  
Cibule  
Strouhanka  
Pivo  
Česnek  
Sádlo  
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Majoránka  
Hořčice  
Pivní guláš II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na sádle osmažit cibuli, přidat maso osolené, pokmínované a obalené ve strouhance. Orestovat, podlít pivem a dusit. Pak přidat česnek a hořčici, nakonec majoránku. Je-li řídké, zahustit trochou jíšky. Podávat s bramboráčky, pečivem, rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Pivní guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web