Autor:

Pivní guláš II.

Střední
Ingredience
Vepřová plec  
Cibule  
Strouhanka  
Pivo  
Česnek  
Sádlo  
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Majoránka  
Hořčice  
Pivní guláš II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na sádle osmažit cibuli, přidat maso osolené, pokmínované a obalené ve strouhance. Orestovat, podlít pivem a dusit. Pak přidat česnek a hořčici, nakonec majoránku. Je-li řídké, zahustit trochou jíšky. Podávat s bramboráčky, pečivem, rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Pivní guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web