Rajská polévka s masem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g vepřové maso
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 0,5
      lžička drcený kmín
    • 350
      g rajčata
    • 1
      l vepřový vývar
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička glutasol

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky a prudce osmažíme na oleji. Posypeme kmínem a odstavíme. Rajčata oloupeme a nakrájíme je na čtvrtky. Ve vývaru je vaříme spolu s masem, cukrem a glutasolem. Když polévka zhoustne, vlijeme rozšlehaná vejce a stáhneme z ohně.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Pavel
    Pavel |

    18. 10. 2013 20:29

    Tak já opravdu zírám. Náhodně kouknu na dva recepty a potěš mně klokan. Vepřové namísto hovězího či jehněčího v kombinaci s rajčaty, glutasol a... Tohle je blbě udělané lečo. Proč tady každý chce být kuchařem??? Končím. dále nemám odvahu!