Autor:

Rajská polévka s řapíkatým celerem

Snadné
Ingredience
Rajský protlak
nebo passata
 
Řapíkatý celer
3 větší řapíky
 
Máslo  
Sůl  
Cukr  
Olivový olej 1 lžíce
Sýr  
Těstoviny
50-100 g
 
Rajská polévka s řapíkatým celerem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle uděláme zásmažku a vodu doplníme do 3/4 hrnce. Přidáme rajčatový protlak a na menší kostičky nakrájený řapíkatý celer.
Osolíme a dochutíme moučkovým cukrem podle chuti. Můžeme přidat trošku olivového oleje. Do polévky přidáme těstoviny.
Polévka bude hotová, až budou řapíky celeru a těstoviny měkké.

Podáváme s nastrouhaným sýrem a mladými lístky řapíkatého celeru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Špagety s uzenou krůtí šunkou a hráškem Podlehněte kouzlu hrášku a vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Rajská polévka s řapíkatým celerem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web