Rajská polévka s řapíkatým celerem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: fido233

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rajský protlak nebo passata
    • řapíkatý celer 3 větší řapíky
    • máslo
    • sůl
    • cukr
    • 1
      lžíce olivový olej
    • sýr
    • těstoviny 50-100 g

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle uděláme zásmažku a vodu doplníme do 3/4 hrnce. Přidáme rajčatový protlak a na menší kostičky nakrájený řapíkatý celer.
2
Osolíme a dochutíme moučkovým cukrem podle chuti. Můžeme přidat trošku olivového oleje. Do polévky přidáme těstoviny.
3
Polévka bude hotová, až budou řapíky celeru a těstoviny měkké.
4
Podáváme s nastrouhaným sýrem a mladými lístky řapíkatého celeru.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.