Autor:

Rajská polévka s řapíkatým celerem

Snadné
Ingredience
Rajský protlak
nebo passata
 
Řapíkatý celer
3 větší řapíky
 
Máslo  
Sůl  
Cukr  
Olivový olej 1 lžíce
Sýr  
Těstoviny
50-100 g
 
Rajská polévka s řapíkatým celerem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle uděláme zásmažku a vodu doplníme do 3/4 hrnce. Přidáme rajčatový protlak a na menší kostičky nakrájený řapíkatý celer.
Osolíme a dochutíme moučkovým cukrem podle chuti. Můžeme přidat trošku olivového oleje. Do polévky přidáme těstoviny.
Polévka bude hotová, až budou řapíky celeru a těstoviny měkké.

Podáváme s nastrouhaným sýrem a mladými lístky řapíkatého celeru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Rajská polévka s řapíkatým celerem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web