Autor:

Pivní bramborová polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Brambory 5 ks
Kmín  
Pivo 250 ml
Voda 1,5 l
Bryndza 200 g
Hrubá mouka 2 lžíce
Vejce 1 ks
Máslo 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Chleba 2 ks
Bylinky  
Pivní bramborová polévka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme kmín, sůl, pepř a dáme vařit na 15 minut. Mezitím si připravíme těstíčko z mouky, vajíčka a rozehřátého másla. K vařeným bramborám přidáme brynzu a přilijeme pivo. Těstíčko postupně po lžičkách zavaříme do polévky a necháme mírně vařit na mírný stupeň cca 10 minut. Ozdobíme čerstvými bylinkami a podáváme s kostičkami osmaženého chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Pivní bramborová polévka

Komentáře

  1. Ladia   24.10.2011 | 7:21 | reagovat | závadný

    2 ks chleba, tím jsou myšleny 2 krajíce?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web