Autor:

Krevetový salát s křenovým máslem

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brokolice
rozdělená na drobné růžičky
400 g
Krevety
vyloupané
4 ks
Máslo 150 g
Pasta wasabi 1 lžička
Balzamikový ocet 4 lžíce
Kompotovaný angrešt
slitý (nebo kuličky mochyně)
100 g
Med 1 lžíce
Sůl
podle chuti
 
Avokádo
oloupané a nakrájené na plátky
2 ks
Bazalka
lístky
 
Krevetový salát s křenovým máslem

Postup přípravy:

Brokolici a krevety vařte v páře 5 až 8 minut. Máslo vložte na malou pánev a nad středním ohněm ho rozpusťte. Přidejte pastu wasabi, ocet, mochyni nebo angrešt a med. Zvyšte teplotu a 2 minuty povařte. Osolte podle chuti. Na talíře rozdělte brokolici, zalijte omáčkou a navrch rozložte krevety, avokádo, lístky bazalky a ozdobte mochyní či angreštem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Krevetový salát s křenovým máslem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web