Autor:

Pivní kuřecí prsa

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 2
Pivní kuřecí prsa

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Rozpálím olej na pánvi a do hněda osmažíme cibulku. Pak přidáme předem naklepané kuřecí prso, které hned posolíme a posypeme kořením dle chuti. Dále ihned přidáme pár hrstí zeleniny a celé podlijeme 0,3 l (nebo podle chuti) pivem a necháme dusit.

Občas maso zkontrolujeme a otočíme nebo dodáme pivo nebo vodu. Necháme dusit, odkud maso nebude hotové a když je, položíme na něj plátek sýra a necháme ještě 1-2 minuty dusit.

Podáváme s bramborem nebo hranolky, opět dle chuti. Pro lepší chuť ještě můžeme maso polít „omáčkou“ z pánve.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pivní kuřecí prsa

Komentáře

  1. Jan Mrázek   08.03.2009 | 18:36 | reagovat |

    Absolutní chuťovka a celkem rychlý. Dali jsme si to s rýží, udělali jsme víc sosu a přidali jsme víc zeleniny a fakt super, děkuji! :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web