Autor:

Pivní kuřecí prsa

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 2
Pivní kuřecí prsa

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Rozpálím olej na pánvi a do hněda osmažíme cibulku. Pak přidáme předem naklepané kuřecí prso, které hned posolíme a posypeme kořením dle chuti. Dále ihned přidáme pár hrstí zeleniny a celé podlijeme 0,3 l (nebo podle chuti) pivem a necháme dusit.

Občas maso zkontrolujeme a otočíme nebo dodáme pivo nebo vodu. Necháme dusit, odkud maso nebude hotové a když je, položíme na něj plátek sýra a necháme ještě 1-2 minuty dusit.

Podáváme s bramborem nebo hranolky, opět dle chuti. Pro lepší chuť ještě můžeme maso polít „omáčkou“ z pánve.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Pivní kuřecí prsa

Komentáře

  1. Jan Mrázek   08.03.2009 | 18:36 | reagovat | závadný

    Absolutní chuťovka a celkem rychlý. Dali jsme si to s rýží, udělali jsme víc sosu a přidali jsme víc zeleniny a fakt super, děkuji! :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný? Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?
Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web