Autor:

Růžičková kapusta po indicku

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Růžičková kapusta 500 g
Vepřová plec 400 g
Koření - Garam masala
nebo kari
1 lžíce
Zakysaná smetana 1 kelímek
Cibule 1 ks
Sůl  
Olej  
Růžičková kapusta po indicku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Cibuli si nasekáme nadrobno. Růžičkovou kapustu zbavíme svrchních zvadlých listů a omyjeme. Plec očistíme a nakrájíme na kostky.
Kapustu uvaříme doměkka ve vroucí vodě nebo na páře.
Na oleji orestujeme cibuli, poté přidáme maso a společně restujeme. Když se maso zatáhne, přidáme koření, krátce orestujeme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso těsně ponořené. Přiklopíme a dusíme do změknutí masa. Poté přidáme k masu kapustu a prohřejeme. Na závěr vmícháme zakysanou smetanu.
Podáváme s dušenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Růžičková kapusta po indicku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web