Autor:

Růžičková kapusta po indicku

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Růžičková kapusta 500 g
Vepřová plec 400 g
Koření - Garam masala
nebo kari
1 lžíce
Zakysaná smetana 1 kelímek
Cibule 1 ks
Sůl  
Olej  
Růžičková kapusta po indicku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Cibuli si nasekáme nadrobno. Růžičkovou kapustu zbavíme svrchních zvadlých listů a omyjeme. Plec očistíme a nakrájíme na kostky.
Kapustu uvaříme doměkka ve vroucí vodě nebo na páře.
Na oleji orestujeme cibuli, poté přidáme maso a společně restujeme. Když se maso zatáhne, přidáme koření, krátce orestujeme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso těsně ponořené. Přiklopíme a dusíme do změknutí masa. Poté přidáme k masu kapustu a prohřejeme. Na závěr vmícháme zakysanou smetanu.
Podáváme s dušenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Vepřová panenka s houbami a jablky Večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Růžičková kapusta po indicku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web