Autor:

Beránek s kandovaným ovocem

Snadné
Těsto
Vejce 4 ks
Cukr krupice 200 g
Hera 250 g
Polohrubá mouka 450 g
Prášek do pečiva 1 balení
Mléko 250 ml
Kandované ovoce 50 g
Na vymazání
Máslo  
Hrubá mouka  
Beránek s kandovaným ovocem

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky, Buchty

Žloutky utřeme s cukrem a Herou do husté pěny, mouku smícháme s práškem do pečiva a přimícháváme spolu s mlékem do těsta. Pak ušleháme bílky a zamícháme sníh do těsta. Nakonec přidáme rozinky a kandované ovoce. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy tak, aby jeho hladina byla asi 1 cm pod okrajem formy (já nechala 0,5 cm). Naplněnou formu uzavřeme a vložíme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme asi 60 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Beránek s kandovaným ovocem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web