Staročeské kostky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřová krkovice
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžička zázvor
    • 1
      lžička drcený kmín
    • sůl
    • 3
      ks cibule
    • olej
    • hladká mouka na zahuštění - je-li třeba

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krkovičku nakrájíme na větší kostky, osolíme. Na oleji opečeme pokrájenou cibuli, přidáme maso, koření a restujeme asi 35 minut ve vlastní šťávě (několikrát podlijeme troškou vroucí vody). Když je maso měkké, přilijeme ještě trošku vody a je-li třeba, dohustíme moukou.
2
Podáváme s vařenými bramborami a dušenou mrkví (tu chlapi málokdy ocení, ale je to dobré).
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Irena
    Irena |

    10. 3. 2016 08:26

    Taky jsme si mooc pochutnali :-*

  • Matyášková
    Matyášková |

    27. 4. 2015 11:38

    Skvělé maso a dušená mrkev se k němu opravdu velice hodí a neměla by tu chybět.

  • Mitko
    Mitko |

    14. 7. 2013 13:51

    That's a nicely made answer to a chaglenling question

  • Monika
    Monika |

    17. 4. 2013 08:46

    Maximální nadšení,děkuji vám. O:-)

  • Jan Budina
    Jan Budina |

    14. 2. 2012 19:03

    Nezbývá nic jiného než přidat další kladný komentář, bylo mi potěšením recept vyzkoušet. Budina

  • Marketa Janu
    Marketa Janu |

    24. 10. 2011 14:18

    Vrele doporucuju, bala jsem se te cibule, ze ji bude hodne a udelala vybornou omacku, zazvoru jsem dala vic, mela jsem ho doma dlouho a byl uz vyprchany. Priste zkusim z cerstveho zazvoru, to bude urcite taky fajn.

  • lálá
    lálá |

    15. 8. 2011 17:03

    Masový sosík byl výborný a ani nám mrkev nescházela :-P :-D .

  • Plummer
    Plummer |

    24. 7. 2011 16:46

    Toto delavam a i rodine moc chutna. S mrkvi jsem jeste nezkousel, tak bude priste jako bonus.

  • Lucie Dvořáková
    Lucie Dvořáková |

    29. 6. 2011 11:04

    Výborné :-P !

  • Karla
    Karla |

    16. 5. 2011 08:49

    Připravovala jsem o víkend a musím přiznat, že kombinace mrkev a výborný skoroguláš byla fantastická. Děkuji, určitě zopakuji

  • jozka
    jozka |

    1. 4. 2011 21:03

    good!!!! 8-)

  • recepty73
    recepty73 |

    10. 11. 2010 18:09

    Můžete použít klidně vepřovou plec ;-) , recept na ,,dušenou mrkev,, je na těchto stránkách pod stejným názvem-foto jsem dodal ;-) :-)) .