Tvarohové řezy trojbarevné

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 25
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Tmavé těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 100
      g hera
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce kakao
    • 0,8
      ks prášek do pečiva
    • mléko
  • Náplň
    • 3
      ks měkký tvaroh
    • moučkový cukr
    • 1
      vanilkový cukr
    • mléko
    • rozinky
  • Světlé těsto
    • 3
      vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 0,5
      hrnek rostlinný olej
    • 5
      lžíce voda Studená
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,5
      ks prášek do pečiva
    • citronová kůra

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z tvarohu, mléka, vanilky a rozinek, kterou jsme podle chuti osladili.
2
Smícháme vejce, cukr, olej, vodu a nakonec vmícháme mouku s práškem a vše nalijeme na tvarohovou náplň. Upečeme a hotové pocukrujeme.
Zařazení: Moučníky Řezy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana*Soukupová
    Jana*Soukupová |

    20. 2. 2016 20:30

    Koik mám dát mléka do tmavého těsta a kolik do náplně? :-\

  • Marky
    Marky |

    19. 11. 2012 21:30

    tech 10 lzic na to tmave testo???

  • HelenaPa
    HelenaPa |

    15. 10. 2012 13:29

    Tyto tvarohové řezy dělám už dlouho a vždy chutnají. Teď jsem zkusila místo tvarohu strouhaná jablka se skořicí a taky mohu doporučit.

  • RauM
    RauM |

    9. 1. 2012 14:58

    super receptík

  • MilkaK
    MilkaK |

    14. 9. 2011 15:40

    Chce to vychytat "trochu mléka" - dávám tak 10 lžic i více - prostě aby těsto bylo od oka vláčné, ještě rozválitelné. Tvaroh naopak moc mlékem neředit

  • 13ka
    13ka |

    27. 3. 2011 12:32

    Velký úspěch ...na přání musím opakovat

  • schrink
    schrink |

    26. 2. 2011 08:44

    Nevím kde jsem udělala chybu ale těsto jsem měla suché, a tvaroh se mi tam úplně ztratil a přitom dle obrázku postupu jsem to měla vše stejné.

  • Jitka
    Jitka |

    21. 2. 2011 16:56

    Mám jí v troubě,tak uvidíme. :-)

  • Karla
    Karla |

    26. 11. 2010 08:38

    3/4 pytlíku prášku do pečiva !!!!!!!

  • Lucka
    Lucka |

    25. 11. 2010 19:54

    menuje se to noc a den ;-)

  • Tereza T
    Tereza T |

    25. 11. 2010 14:48

    je to 3/4 sáčku, už je opraveno, díky.

  • Manzeta
    Manzeta |

    25. 11. 2010 08:23

    Opravdu 3 pytlíky prášku do pečiva??

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 11. 2010 15:57

    Výborný i bez rozinek :-)

  • MilkaK
    MilkaK |

    12. 11. 2010 21:23

    Výborný recept, dělám z větší dávky (plus třetina) na plech se zvýšeným krajem.

  • Mila Kupeckova
    Mila Kupeckova |

    1. 10. 2010 18:33

    Můj oblíbený recept - všeho dávám o 1/3 více, na velký plech .. je nás doma hodně a i tak se to velice rychle sní

  • jana h
    jana h |

    12. 10. 2009 01:23

    Je to moc dobry rez, hodnotim jednickou. Jen vrchni vrstva mi vysla prekvapive vysoka, prestoze jsem ji kvuli chybejicimu vajicku delala z dvoutretinove davky. A do tvarohove naplne jsem jeste nastrouhala trochu jablicka.

  • Martina S.
    Martina S. |

    1. 12. 2006 12:59

    To tmavé těsto zpracovávám hned na vále - je to rychlejší.

  • Anonym
    Anonym |

    1. 12. 2006 11:27

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ty suroviny na tmavé těsto vymíchám ve velkém míchači, nebo je zpracuji ručně? chtěla bych zkusit maminku překvapit, poradíte mi prosím. Děkuji zuzka

  • Martina S.
    Martina S. |

    20. 11. 2006 19:39

    To jsou řezy mého dětství. Vynikající, rychle vyrobené ... a hlavně: JE TOHO HODNĚ, což je u nás potřeba. A druhý den, uležené v lednici, jsou ještě chutnější. Dávám za 1*.

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    5. 11. 2006 19:56

    Velmi dobré, zmizel velmi rychle. Doporučuji, dávám za 1.

  • autorka
    autorka |

    5. 6. 2006 13:29

    Andreo, omlouvám se, ale mám plynovou troubu na pečení, takže vám nejsem schopná říct teplotu při pečení. Standardně peču nejdříve na vyšším stupni pečení, pak zmírním a dopékám.

  • Andrea
    Andrea |

    1. 6. 2006 00:05

    Při jaké teplotě péct?

  • Naďa Lhotaková
    Naďa Lhotaková |

    31. 5. 2006 15:15

    Zase další recept do oblíbených!!!Chutnalo i ženským v práci.Děti moc tvaroh nemusí,dcera uznala že je to dobré!

  • Terezie Bartusková
    Terezie Bartusková |

    14. 4. 2006 08:48

    je to vyborne!!! Pecu jej dlouho a zavdecim se jim na kazde oslave!Nekdy nahradim tvarohovou napln jabkama - nahrubo nastrouhane jabka promichane s 2 sackami pudinkoveho prasku, cukrem a skorici. Je to rovnez vyyyyyborne!!!

  • katka t.
    katka t. |

    3. 3. 2006 18:36

    Opravdu výborné!!!mnam

  • Gabriela B
    Gabriela B |

    22. 9. 2005 11:28

    Můj oblíbený moučník. Doporučuji.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 7. 2005 12:07

    a jaké množství mléka bych měla přidat?Jinak se na něj již brzy chystám, tak jen by se mi povedl, prtotože bude určen k oslavě:o)Děkuju za odpověď

  • Evík z O
    Evík z O |

    13. 6. 2005 13:33

    Výborné.Vřele doporučuji.:-))

  • Hanka
    Hanka |

    22. 3. 2005 12:42

    Opravdu vynikající moučník. Mohu jen doporučit.

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    15. 12. 2004 13:24

    nejoblíbenější řezy mého syna.Peči je už nejméně 10 let.Nemají chybu.

  • Anna
    Anna |

    5. 10. 2004 04:58

    Je to nahoda, ale tento recept mam od kamaradky Aleny a rovnez vsem doporucuji. Tyto tvarohove rezy vzdy chutnaly jak cerstve, tak i dalsi den.