Autor:

Chřest na másle

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bílý chřest
1 svazek=cca 8-10 stonků
1 svazek
Chleba
dle potřeby
 
Máslo  
Chřest na másle

Postup přípravy:

Bílý chřest oloupeme, svážeme kuchyňskou nití a ponoříme ho nastojato do vody, aby špičky koukaly z vody a byly pak křupavé.
Když je chřest měkký (většisou cca 10 minut), vyjmeme ho. Chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme ho na másle. Křupavé krutónky nasypeme na talíř vedle chřestu.
Dále si rozpustíme trochu másla a nalejeme ho do malé misky. Máslem si chřest poléváme. Enjoy! :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní bůček Recept na víkend: Maso pro muže Články z

Komentáře k receptu: Chřest na másle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web