Autor:

Chřest na másle

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bílý chřest
1 svazek=cca 8-10 stonků
1 svazek
Chleba
dle potřeby
 
Máslo  
Chřest na másle

Postup přípravy:

Bílý chřest oloupeme, svážeme kuchyňskou nití a ponoříme ho nastojato do vody, aby špičky koukaly z vody a byly pak křupavé.
Když je chřest měkký (většisou cca 10 minut), vyjmeme ho. Chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme ho na másle. Křupavé krutónky nasypeme na talíř vedle chřestu.
Dále si rozpustíme trochu másla a nalejeme ho do malé misky. Máslem si chřest poléváme. Enjoy! :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Chřest na másle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web