Autor:

Kapr po břeclavsku

Střední
Ingredience
Kapr 1 ks
Mléko 1 ks
Máslo 150 g
Hladká mouka 60 g
Citron 1 ks
Mletá paprika 1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Drcený kmín 1 špetka
Grilovací koření 5 lžíce
Sůl 1 špetka
Kapr po břeclavsku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Naporcovaného kapra vložíme na několik hodin do studeného mléka (nejlépe přes noc). Poté porce omyjeme vodou, nasolíme, pokapeme citronem a necháme odležet. V hladké mouce zamícháme kmín, papriku a grilovací koření. V ní obalíme porce kapra a opečeme je na 2/3 rozehřátého másla na pánvi přikryté pokličkou. Po opečení ze všech stran porce vložíme do mísy a ještě horké přelijeme máslem s utřeným česnekem. Podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
1-
4.73 11 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Kapr po břeclavsku

Komentáře

  1. Lojzinkaa   07.09.2013 | 14:15 | reagovat |

    Dnes jsme měly s přítelem k obědu a byl vynikající :-)

  2. Kája Nehodová   16.04.2012 | 19:27 | reagovat |

    Hned bych si rybu dala, už po přečtení receptu se mi sbíhají sliny. A s bramborovou kaší už jí vidím na talíři hned zítra!

  3. la-papaya   14.05.2011 | 14:50 | reagovat |

    taky jsem zapomněla na kmín, ale i tak to bylo super

  4. Hana Gráfová   08.10.2008 | 16:35 | reagovat |

    Dneska jsme to měli k obědu - bylo to opravdu výborné

  5. Dominika Baránková   18.07.2008 | 7:54 | reagovat |

    Naprosto luxusní záležitost. Já která jsem ryby v životě nejedla jsem si teda fajnově pochutnala:o)) a bylo to dobrý i bez drceného kmínu, který jsem zapomněla přikůpit:o)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web