Autor:

Králičí stehna pečená velmi pomalu

150 minut PT0H150M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Králičí maso
stehna
2 ks
Mořská sůl 1 balíček
Kachní sádlo 8 lžíce
Rozmarýn 1 snítka
Bobkový list 1 ks
Jarní cibulka 6 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Králičí stehna pečená velmi pomalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Den předem vložte králičí stehna do pekáčku s mořskou solí a maso jí obalte. Přikryjte potravinářskou fólií a dejte do ledničky. Před přípravou pak stehna omyjte a osušte. V silnostěnné pánvi rozehřejte lžičku sádla, stehna na něm zprudka opečte ze všech stran do zlatohněda. Přidejte zbytek sádla a koření. Zakryté duste na mírném plameni asi 2 hodiny. Maso během této doby několikrát otočte.

Mezitím si připravte zeleninu. Očištěnou mrkev vložte do kastrolu s vroucí osolenou vodou a asi po 4 minutách položte nad kastrol pařáček s cibulkami. Vařte ještě asi 3 minuty. Pak zeleninu zchlaďte studenou vodou a nechte okapat. Těsně před podáváním ji zprudka opečte na olivovém oleji. Maso podávejte se zeleninou a šťouchanými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 3x)
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Králičí stehna pečená velmi pomalu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web