Autor:

Játrová paštika

Ingredience
Játra
drůbeží
1 kg
Sádlo 1 sklenice
Cibule 700 g
Cuketa 500 g
Paprika 500 g
Rajčata 500 g
Česnek
palička
1 ks
DeKo 1 balíček
Koření
do mletého masa
1 lžička
Grilovací koření 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička

Postup přípravy:

V pekáči rozpustíme sádlo, do kterého vložíme omytá a očistěná játra. Chvíli osmažíme, aby se játra zatáhly. Potom přidáme všechnu zeleninu pokrájenou na kousky, koření a deko a dáme do trouby asi na 45 min. péct. Nejdříve pečeme zakryté (asi 20 min.) potom odkryté, aby se odpařila voda. Po dopečení pomeleme na masovém strojku, dáme do skleniček a zavařujeme 45 min. na 100 °C. Pokud máte zahrádku, tak vás tato paštika vyjde hodně levně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Játrová paštika

Komentáře

  1. Andulka   23.10.2006 | 13:32 | reagovat |

    Tak sem to skusila i bez Deka, dopadlo to docela k spokojenosti, pristi rok urcite zopakujeme. Diky za prima napad.

  2. Andulka   20.10.2006 | 12:57 | reagovat |

    Pani Bohumilo, prosim jakou funkci tam ma to Deko? Je tam kvuli chuti, kvuli konzervaci? Rada bych na tohle spotrebovala posledni zeleninu kterou sem zachranila pred prvnim mrazikem a to Deko mi tam moc nesedi. Diky za odpoved.

  3. Věra   20.10.2006 | 7:52 | reagovat |

    Písi si : Koupit 1 kg jater !!! a hurá do toho...už se těším díky předem za recept :-))

  4. BOHUMILA SCHULZOVA   19.10.2006 | 13:32 | reagovat |

    Zdeničko, jsem moc ráda,že vám chutnalo.Jak jste sama poznala,žádné moc velké chystání a výsledek je působivý,my ženské si musíme umět vyšetřit čas i při vaření. :)

  5. Zdena z JM   09.10.2006 | 6:27 | reagovat |

    Je opravdu vynikající.Kupované paštiky se k ní nedají vůbec přirovnat.Velice snadná příprava.Ani jsem se se zeleninou moc nekrájela. Papriky na půlky,rajčata na půlky a cibuli na čtvrtky.Játra jsem nekrájela vůbec.Ono se to všechno krásně rozdusí a pak namixuje.Budu vyrábět ještě z jedné dávky.Dávám 1.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web