Haštalský řízek

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso Z kýty nebo kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • slunečnicový olej
    • hořčice plnotučná
    • šunka
    • žampiony
    • cibule
    • eidam sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepat, osolit, opepřit, lehce poprášit hladkou moukou a opéct na oleji. Potom každý plátek masa potřít hořčicí a dát na pekáč, položit na něj plátek šunky, nakrájené žampiony, plátek cibule, plátek sýra a dát zapéct do trouby.
2
Příloha: opečené brambory, rýže.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    14. 2. 2011 18:30

    Moc dobré za 1 ;-)

  • David Šedivý
    David Šedivý |

    13. 12. 2009 19:31

    Vynikající. Ale že by to bylo rychlé? Nevím, nevím :o)

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    22. 11. 2009 21:35

    My jsme nedali všechny ingredience, neb jsem doma neměla žampiony, ale i tak to bylo výborné. Kromě uvedeného jsem maso v úvodu potřela rozetřeným česnekem, ten my dáváme skoro všude :-). Simča

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    22. 11. 2009 15:09

    Moc nám to chutnalo. Ingrediencí jsem dala méně ne proto, že bych nechtěla dát všechno, ale prostě proto, že doma prostě žampiony a šunka nebyly. Maso jsem měla od včera potřené česnekem (ten my dáváme do všeho :-) ) a dnes jsem na osmahnuté maso dala hořčici, cibuli a sýr a zapekla. Bylo to výborné.

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    19. 2. 2009 18:34

    Moc dobré! Možná by stačilo i méně ingrediencí, třeba šunka myslím že by šla vynechat.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 8. 2006 12:52

    dobrý a rychlý