Autor:

Harlekýnský chlebíček

Snadné
Ingredience
Veka 1 ks
Máslo 150 g
Sardelová pasta 1 lžíce
Vejce 1 ks
Čabajská klobása 1 ks
Zelená paprika 1 ks
Tavený sýr 1 ks
Harlekýnský chlebíček

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky, spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout. Směs připravíme vyšleháním másla, sýra, sardelové pasty a vmícháme kostičky vejce, klobásy a papriky. Krájíme plátky a podáváme se zeleninovým salátem jako rychlé a znamenité občerstvení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 6x)

Komentáře k receptu: Harlekýnský chlebíček

Komentáře

  1. Taryrta   11.02.2012 | 22:33 | reagovat | závadný

    Kromě toho, že jsem také veku nepůlila, jsem dělala podle receptu a výsledek dopadl nad moje očekávání! V'ýborné a rychlé, budu opakovat. Pro mě lepší než chlebíčky (které mi moc nejdou, možná jsem na ně nenašla ten správný recept).

  2. Vaclav Fronek   17.12.2008 | 11:03 | reagovat | závadný

    Taky děláme.Nepůlíme, ale opatrně vydlabeme a střídku použijeme ve směsi s máslem, sadynkami, salámem, okurkou, vajíčkem natvrdo,apod. Dochuceno hořčicí pepřem a pod.Velmi zeslabené stěny večky se opatrně měchačkou vytřou máslem a naplní (namačkají ) směsí . Dá se vychladit. Nařezat a byštit. Bezva. Všem to chutná. Václav.

  3. Jana Kutačová   27.10.2006 | 10:25 | reagovat | závadný

    Verčo: nejsem autorka receptu,ale dělala jsem takovou plněnou veku několikrát a vždy jsem ji šoupla do ledničky a tam ztuhla po 2 hodinách báječně.Nejlépe je však nechat ji v chladu déle,lépe se proleží a dobře se krájí:o)

  4. Verča   26.10.2006 | 21:43 | reagovat | závadný

    kde to necháme ztuhnout v chladničce?předem děkuji za odpověd

  5. myšička65   18.04.2006 | 16:10 | reagovat | závadný

    Já ještě do té směsi dám zpět rozdrobenou střídku, není to tak hutné a vše se zpotřebuje

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web