Špaldové sušenky bez cukru

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: TTTerysek

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g špaldová mouka hladká
    • 200
      g máslo
    • 100
      g sirup rýžový
    • 1
      hrst vlašské ořechy
    • 1
      lžička kakao
    • 1
      lžička skořice raději ale méně

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme dohromady a uděláme kuličky, na plechu přitlačit vidličkou a péct na 180°C max. 15 minut (já pekla 12 minut).
2
Je to velmi jednoduché a rychlé. ;o) Vhodné pro děti a pro dámy, co chtějí mlsat zdravě. ;o) Vy, co si potrpíte na sladké, to raději ani nezkoušejte. :-D Sladké je to jen mírně...
3
Přeji mnoho štěstí a dobrou chuť. ;o)

Komentáře k receptu

  • Aneta
    Aneta |

    23. 8. 2016 14:04

    bohužel lidi si myslí, že když cukr nahradí sirupy, že vznikne něco zdravého. Rýžový, datlový, agáve sirup jsou pořád stejný cukr jako sypký cukr. Možná mají nějaké vitamíny navíc, ale není na nich nic zdravého :( Sušenky jsou ale chuťově dobré.

  • Sandra
    Sandra |

    10. 10. 2015 15:26

    Můžu rýžový sirup vyměnit za agáve?

  • Michala
    Michala |

    3. 9. 2015 12:00

    Vyborne!!!!!

  • Petra
    Petra |

    15. 12. 2014 17:00

    Super, moc se nam povedly. Diky za tip!