1. Filé z lososa mírně posolíme, obalíme v bazalce a krátce osmažíme na olivové oleji
2. Na stejné pánvi podusíme pórek, přidáme 2 lžíce mouky...
více o Losos s pórkovým přelivem
Žampiony PORTOBELLO očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které drobně pokrájíme.
Na drobně pokrájeném špeku si osmažíme pokrájené nohy od...
více o Portobello (nejen) s uzeným sýrem
Žampiony očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které můžeme přidat do směsi, kterou budeme plnit žampiony, nebo je dáme volně péct se žampiony,...
více o Portobello s nivou a šunkou
Žampiony portobello očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které můžeme nasekat do směsi, kterou budeme žampiony plnit, nebo je dáme volně upéct s...
více o Portobello (nejen) se sušenými rajčaty
Brambory uvařte v osolené vodě. Přidejte k nim polovinu nakrájeného másla a smetanu a rozšlehejte na hladké pyré. Zbylé máslo rozpusťte a smíchejte s...
více o Proužky portobello ve strouhance
Baby špenát nasekejte nadrobno, promíchejte ho se zakysanou smetanou, parmazánem a podrceným česnekem. Směs dochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte...
více o Portobello se špenátem
Limetkovou šťávu, vodku a mučenkovou šťávu se sirupem vložte do šejkru. Doplňte ledem a protřepejte. Rozdělte do sklenic, doplňte proseccem a ozdobte...
více o Porn Star Martini
Na sádle nechte zesklovatět cibuli. Poté přidejte šunku a slaninu. Na 20 sekund přidejte nakrájený česnek. Poté zalijte vodou, přidejte bujon a...
více o Pořádná česnečka
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů, nebo je dáme upéct...
více o Portobello s uzenou mozzarellou
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které dáme upéct společně s naplněnými klobouky, případně použijeme do polévky...
Špenátový protlak ...
více o Portobello se špenátem
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů, nebo je dáme upéct...
více o Portobello s hermelínem
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů, nebo je dáme upéct...
více o Portobello bolognese
Steakové žampiony portobello očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které můžeme nasekat do směsi, kterou budeme žampiony plnit, nebo je dáme volně...
více o Portobello s Raclette sýrem
Žampiony umyjte a odřízněte nohy hub. Okořeníme prolisovaným česnekem, bylinkami a pepřem. Zakapeme olejem.
Houby vložíme na rozpálený gril a...
více o Grilované portobello s bylinkami
Žampiony očistěte a odkrojte jim nožičky. Smíchejte olivový olej, česnek, sůl a pepř. Tím potřete žampiony z obou stran. Houby ogrilujte na grilu,...
více o Portobello burgery
Cibuli pokrájíme na měsíčky nebo půlkolečka a dáme na trošku oleje osmažit dosklovata. Přidáme na plátky či kostičky pokrájené portobello a smažíme do...
více o Bezmasá směs z portobella
Na malém množství oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit drobně pokrájená očištěná játra a nohy ze žampionů, která...
více o Játrové portobello
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Ve větším hrnci rozehřejeme máslo a olej a přidáme cibuli a většinu sdrhnutých lístečků tymiánu (necháme...
více o Cibulačka s portským vínem
4 portobello žampiony zbavíme nožiček a vydlabeme vnitřní mřížku. Nožičky a vnitřek pokrájíme na malé kousky a dáme stranou.
Na lžičce ghí či jiném...
více o Portobello žampiony plněné kuřecím masem
Z čerstvého rozmarýnu a šalvěje oberte lístky, oloupejte 8 až 10 stroužků česneku, bylinky nasekejte najemno, naopak hrst loupaných pistácií nahrubo...
více o Porchetta z bůčku
Oregano, jehličky rozmarýnu, fenykl a oloupaný česnek rozsekejte v mixéru. Přidejte hořčici, špetku soli a rozmíchejte.
Váleček masa rozřízněte příčně...
více o Rolovaná krkovice à la porchetta