Ztracená vejce v jogurtu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jogurt ochutíme solí, prolisovaným česnekem, citronovou šťávou, promícháme a vlejeme do hlubokého talíře. V kastrolku převaříme 2-3 cm vody se solí a trochou octa a do vřící opatrně vyklepneme vajíčka. Vaříme na slabém plameni asi 3 minuty. Potom je vyjmeme dírkovanou naběračkou a odkapané položíme na jogurt. V maličkém kastrolku zahřejeme olej, odstavíme z ohně, přisypeme papriku, zamícháme a olej přelejeme na vajíčka.
2
Podáváme s chlebem, bagetou apod.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Česnek Citron Ocet Paprika - sladká Rostlinný olej Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    23. 3. 2006 07:13

    Je to možné, ja to mám pod tým názvom, čo som uviedla : )

  • Anonym
    Anonym |

    22. 3. 2006 15:36

    Tohle jsou panagjurska vejce:-))

Další doporučené recepty: