Zelné slejšky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka O.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájené zelí podusíme s pepřem a solí do měkka. Necháme vychladnout, vmícháme vejce, droždí rozkvedlané v mléce a tolik mouky, aby vzniklo tužší těsto jako na buchty.
2
Z těsta tvarujeme na prst silné šišky - slejšky, položíme na máslem potřený plech a po vykynutí upečeme.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Droždí Mléko Mouka Pepř celý Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Skarpa
    Skarpa |

    4. 6. 2017 09:40

    Recept vypadá víc než-li zajímavě, ale stále váhám k jakému pokrmu bude za hvězdu... :-)

  • vlavod
    vlavod |

    21. 2. 2013 10:28

    Dobrý den, toto nejsou slejšky.Slejšky jsou z bramborového těsta.(šišky)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: