Zeleninový kaviár z lilku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnutý lilek upečeme po všech stranách na plotýnce, až zhnědne a scvrkne se. Slupku odstraníme a lilek sítem prolisujeme. Přidáme rozvařená a prolisovaná rajčata. Kaši utřeme s olejem a octem nebo citronovu šťávou, osolíme, opepříme a podle chuti přidáme strouhaný česnek a cibuli.
2
Podáváme vychlazený s chlebem.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Citron Lilek Ocet Olej Pepř mletý Rajčata Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: