Zeleninové rizoto s houbami

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji podusíme do měkka zeleninu s houbami (pokud použijeme sušené houby, je třeba je namočit na 2 hodiny do mléka). Rýži dusíme zvlášť. Když je měkká, smícháme ji se zeleninou a houbami, osolíme, opepříme a dle chuti můžeme přidat majoránku s utřeným česnekem.
2
Namočenou naběračkou ve studené vodě děláme bochánky, které pokapeme kečupem a zdobíme petrželovou natí. Podáváme s kompotem nebo s nakládanou zeleninou.
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé houby Mražená zelenina Olej Pepř mletý Rýže Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • janc
    janc |

    27. 8. 2014 11:14

    Kečup???? Uaaaaaaaa :-D

Poslední navštívené:

Abecední seznam: