Zapékané vepřové maso po finsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na kostky a osmahneme na oleji s cibuli. Osolíme, podlijeme a dusíme v troubě. Když je maso měkké, přidáme nové koření a brambory pokrájené na kousky. Promícháme a bez pokličky zapečeme doměkka.
2
Pak posypeme strouhaným sýrem se strouhankou a prudce zapečeme.

Komentáře k receptu

  • aťa Zeman
    aťa Zeman |

    2. 12. 2007 09:08

    je mi 17 let a uvaril sem si to sam a bylo to dobry:D

  • Zdeněk Zajíc
    Zdeněk Zajíc |

    2. 12. 2006 13:52

    Brambory jsou nevařené

  • Věra Pelikánová
    Věra Pelikánová |

    30. 11. 2006 10:39

    Celkem dobré-to nové koření dá fain chuť.Syrové brambory jsen pokrájela na dost malé kousky a přidala k napůl hotovému masu - stačilo to.Příště promíchám sýr, strouhanku ještě se smetanou !!!

  • Věra Pelikánová
    Věra Pelikánová |

    29. 11. 2006 09:46

    Také na to koukám, ale řekla bych, že to vypadá na syrové brambory. Když jsou na kousky, tak se v té šťávě uvaří. Vařené brambory /kousky /by se rozvařily ještě víc, Dnes to vyzkoušímna dám vědět

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    27. 11. 2006 16:48

    Chtěla jsem se zeptat, ty brambory jsou syrové nebo už předem uvařené? Díky za odpověď. Ivana

Poslední navštívené:

Abecední seznam: