• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Zapékané vepřové maso po finsku
    Napište svůj komentář k receptu

    Zapékané vepřové maso po finsku

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Zapékané vepřové maso po finsku
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • rostlinný olej
      • 2
        ks cibule
      • 0,50
        lžička nové koření
      • 500
        g brambory
      • sýr
      • strouhanka
      • 500
        g vepřové maso prorostlé

    Postup přípravy receptu

    1
    Maso pokrájíme na kostky a osmahneme na oleji s cibuli. Osolíme, podlijeme a dusíme v troubě. Když je maso měkké, přidáme nové koření a brambory pokrájené na kousky. Promícháme a bez pokličky zapečeme doměkka.
    2
    Pak posypeme strouhaným sýrem se strouhankou a prudce zapečeme.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Vepřové maso v alobalu

    Vepřové maso v alobalu

    Vepřové maso na houbách

    Vepřové maso na houbách

    Vepřové maso s celerem

    Vepřové maso s celerem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • aťa Zeman
      aťa Zeman | 2. 12. 2007 09:08

      je mi 17 let a uvaril sem si to sam a bylo to dobry:D

    • Zdeněk Zajíc
      Zdeněk Zajíc | 2. 12. 2006 13:52

      Brambory jsou nevařené

    • Věra Pelikánová
      Věra Pelikánová | 30. 11. 2006 10:39

      Celkem dobré-to nové koření dá fain chuť.Syrové brambory jsen pokrájela na dost malé kousky a přidala k napůl hotovému masu - stačilo to.Příště promíchám sýr, strouhanku ještě se smetanou !!!

    • Věra Pelikánová
      Věra Pelikánová | 29. 11. 2006 09:46

      Také na to koukám, ale řekla bych, že to vypadá na syrové brambory. Když jsou na kousky, tak se v té šťávě uvaří. Vařené brambory /kousky /by se rozvařily ještě víc, Dnes to vyzkoušímna dám vědět

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 27. 11. 2006 16:48

      Chtěla jsem se zeptat, ty brambory jsou syrové nebo už předem uvařené? Díky za odpověď. Ivana

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Nové koření Rostlinný olej Strouhanka Sýr Vepřové maso
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Mexická polévka z naší hospody

    Mexická polévka z naší hospody

    Mrkvový koláč III.

    Mrkvový koláč III.

    Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

    Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

    Krtkův dort na plech

    Krtkův dort na plech

    Cizrna na italský způsob III.

    Cizrna na italský způsob III.

    Zapečený lilek 3

    Zapečený lilek 3

    Tvarohové lívance

    Tvarohové lívance

    Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

    Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

    Okurkový salát

    Okurkový salát

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    162
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    38
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    32
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    29
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    25
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Reflex.cz Babiš chce zrušit státní maturity. Začíná školství sesedat z parního stroje?

    Babiš chce zrušit státní maturity. Začíná školství sesedat z parního stroje?

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady I v zimě můžete pěstovat bylinky

    I v zimě můžete pěstovat bylinky

    • Recepty.cz
    • Zapékané vepřové maso po finsku
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí