Zapékané filé IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: zuzazbrtve

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rybí file
    • 2
      ks vejce
    • 150
      g sýr Eidam, Gouda
    • pepř mletý
    • sůl
    • tymián
    • bazalka
    • provensálské koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zmražené filé osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi. (Lze použít i koření na ryby.) Nastrouhaný sýr smícháme s vejci, přidáme bylinky (používám na tento recept sušené) a přelijeme přes opečené filé - když se odpaří voda co se vypeče.
2
Přikryjeme pokličkou a necháme zapéct.
3
Jako příloha jsou dobré brambory.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.