Yorkshirský pudink se žervé

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozšleháme vejce, špetku soli, polohrubou mouku a mléko. Asi 10 minut necháme odpočinout. 8-12 formiček vymažeme, naplníme a v troubě při 250 °C pečeme asi 12 minut.
2
Vychladlé pečivo zdobíme žervé, šunkou, petrželkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Petrželka Polohrubá mouka Sůl Šunka Vejce Žervé

Komentáře k receptu

  • Luboš Pavlán
    Luboš Pavlán |

    17. 11. 2007 13:03

    Hotový yorkshirský pudink se podobá palačince jen velmi vzdáleně. Obvykle se peče na vymaštěném plechu nebo v pekáči, kraje vyběhnou hodně vysoko a po celé ploče těsta se při pečení vytvářejí velké bubliny podobné "České středohoří" v malém.

  • Eva Červenková
    Eva Červenková |

    1. 7. 2007 18:59

    ano, je to podobné palačinovému těstu, díky vejcím je trochu nafouknuté, mazlavé není

  • Zdenka Korábová
    Zdenka Korábová |

    29. 6. 2007 08:42

    Má to vypadat jako palačinkové těsto? Ten poměr mléko mouka mi tak připadá, nezkoušela jsem to - prosím o doplnění, zda upečené těsto po upečení mazlavé až sražené

Poslední navštívené:

Abecední seznam: