Vepřový jazyk s medovou hořčicí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Janulinka17

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chlilli papričku očistíme, zbavíme jader a nasekáme nadrobno. Dijonskou hořčici rozmícháme s medem a usekanou chilli papričkou. Poté medovou hořčici uložíme alespoń na půl hodiny do ledničky řádně proležet. Jazyky spaříme a necháme okapat. Poté je oloupeme a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Plátky jazyka potřeme po obou stranách rozpuštěným sádlem a na rozehřátém grilu opečeme dozlatova.
2
Podáváme s vychlazenou medovou hořčicí a toasty.
Použité ingredience v tomto receptu: Dijonská hořčice Sádlo Zelená chilli paprička

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: