Vepřové maso v mléce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté maso osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle opečeme maso ze všech stran dozlatova. Pak maso zalijeme mlékem tak, aby bylo zcela potopené, přiklopíme a zvolna dusíme doměkka.
2
Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, barvy zlatohnědé. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou, kterou můžeme ochutit přidáním dušených hříbků nebo žampiónů.
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Mléko Pepř mletý Sůl Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    8. 3. 2008 17:48

    opsané ze světové kuchařky, a ještě neúplně

  • Anonym
    Anonym |

    22. 1. 2005 16:16

    jednoduche proto super

Poslední navštívené:

Abecední seznam: