Velmi rychlý a chutný perník

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny tyto ingredience spolu důkladně vymícháme a nalejeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme zhruba 30 minut při teplotě 175 °C.

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    9. 2. 2006 10:45

    Promiňte, ale nechybí v receptu cukr? Včera jsem moučník zkoušela a ten cukr tam opravdu chyběl. Navíc nevím proč, ale těsto bylo velmi tuhé. Děkuji.

  • Petra
    Petra |

    8. 2. 2006 12:18

    Ja jeste pridavam med a take nastrouham do testa jablicko, pernik pak neni suchy. Nechybi v tomto receptu cukr?

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    8. 2. 2006 11:47

    Ja tiež používam ríbezľový džem. Z dôvodov ako Jarka.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    8. 2. 2006 11:23

    Já přidávám rybízový džem, je pikantnější a hlavně levnější:-))

Abecední seznam: